Om Institutionen

Børnehuset Askovfonden er i øjeblikket i en udviklingsfase, hvor både de fysiske rammer og pædagogikken opgraderes. Dette gøres i samarbejde med institutionens nye leder, forældrebestyrelsen og personalet.

Hjemmesiden her er derfor ikke udfyldt, men vil blive konstrueret i takt med at pædagogikken bliver udviklet og lagt i nye rammer.

 

Vi er vuggestue, børnehave og fritidshjem midt i hjertet af Nørrebro. Børnegruppen afspejler sammensætningen af familier på Nørrebro. Der er mange forskellige etniciteter,  traditioner og familieformer.

Vi benytter de mange muligheder der ligger i nærområdet i form af legepladser, parker og fritidshjemmet deltager ofte i aktiviteter i samarbejde med de omkringliggende fritidshjem og KKFO'er.

Vores udflytterafdeling tager i øjeblikket mod børnehavebørnene to uger af gangen, hvor der er mulighed for at dyrke natur og olante/så blomster og grøntsager.

Vi er en del af Askovfonden og har dermed også et fokus på at være en del af samfundet, have et socialt fokus og funderer os på Askovfondens værdier og vision.